cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ÖNEMLİ❗A50 Güncelleme Sonrası Özet❗

(Topic created on: 07-03-2021 10:24 AM)
428 Views
YiğitS10Plus
Active Level 10
Options
Galaxy A

Merhaba Arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar geri döndüm.

Bildiğiniz üzere A50 modeline Haziran ayında 
"500,68 MB'lık" bir güncelleme geldi.Gelen güncelleme ile cihazda bazı sorunlar çözülürken bazı ciddi sorunlar ortaya çıktı.

ÇÖZÜLEN SORUNLAR:

Bence bu güncellemede tek düzelen sorun Kameradaki "GECE MODU"özelliğidir.

ORTAYA ÇIKAN SORUNLAR:

Güncellemeden önce havalar sıcak olmasına rağmen hiçbir şekilde 33-34°C üstüne çıkmamıştı fakat gelen Haziran ayı güncellemesi ile birlikte normal mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp"da cihaz 37-38°C'leri gördü bu şu demek oluyor gelen güncelleme DÜZELTME GÜNCELLEMESİ değil HATA GETİRME GÜNCELLEMESİDİR.

Isınma sorunu dışında cihaz artık çok daha yavaş şarj olmaya başladı.

Tüm A50 kullanıcılarının yapmadı gereken "Hata Raporu" yollamasıdır.Ne kadar sorunlarımızı Hata raporu ile dile getirirsek o kadar çabuk bu sorunlardan kurtuluruz.

Güncellemeden sonra yaşadığınız ve yanlış yazdığımı düşündüğünüz şeyleri yoruma yazabilirsiniz.

İyi Günler.
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Her güncelleme sonu komple sıfırla en üstün performans alırsınız
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

3 tane hata raporu ilettim hepsinden ayrı ayrı cevap gelicek umarım hepsinden olumlu yanıt alırım ama sorunlar ağustos ayında çözülecek duruyor şuanki güncelleme S takılı temmuz güvenlik güncellemesi duruyor
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Çok bir şey düzeltecekkerini düşünmüyorum ama 😂
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Ben umutluyum bu konuda daha A50 nin fişi çekilmeyecek daha zamanı var A50 nin
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy A
Yalnız kablo kaynaklı olsa önce de yavaş şarj etmesi gerek.Guncelleme sonrası oldu diyor arkadaş.Sanirim sıfırlaması gerekecek